open menu

Home

In 2015 wordt de Acerta Arden'Ekiden omgedoopt tot Job & Life Up, een topmoment van de Outdoor Show Belgium.

Een dagje sporten voor ondernemingen.


Naast familieleden en vrienden hadden ook hechte groepen van gemotiveerde mensen uit de bedrijfswereld hun loopschoenen aangetrokken! Een mooie gelegenheid om hun collega's en vennoten te leren kennen in een andere sfeer. Een succes voor de organisatoren die zich mochten verheugen over de opkomst. 
Alle ondernemingen stonden te dringen om zich in te schrijven voor deze tweede editie.
Er werd dus een mooie strijd geleverd. Vooral de 2 mannenteams aan de top van het klassement (Houbagry vs Wexboys) verzorgden het spektakel.


Backstage spektakel


Acerta Arden' Ekiden is een concept dat inspeelt op de trend van “welzijn op het werk”.
Van bij onze aankomst beleefden wij een dag vol “leuke momentjes”: gevarieerde maaltijden en hapjes, toekomstige masseurs/kinesisten ter beschikking, een sportcoach voor een collectieve training, conferenties en heel wat prijzen. Bovendien was er de hele dag animatie met  Michel Vincent, Vivacité.


Acerta Arden' Ekiden voor het gezin

Ook kinderen die graag lopen, bleven niet achter. Aan de "Kids Run" namen bemoedigend veel jonge sporters deel. Een succes voor de vereniging "Justine for Kids", met niemand minder dan Justine Henin als meter.

Ontroerende steun bij een zware beproeving

Tijdens de prijsuitreiking maakte Natacha Perat van het organisatieteam bekend dat in samenwerking met sponsor "Trakks" schenkingen zouden worden gedaan aan een meelopende papa die zijn zieke dochtertje wil steunen.


Een betekenisvol gebaar in het kader van welzijn en gezondheid


De weergoden waren ons gunstig gezind, zoals op de foto's te zien is, en de endorfines waren nog niet helemaal uit ons lichaam verdwenen. De staf heeft het dan ook niet kunnen laten om meteen al  de datum van de 3e editie aan te kondigen.

Afspraak dus op 26 april 2015 voor een nieuwe topeditie waarin de opmerkingen van de deelnemers ter harte zullen worden genomen!

job-bas_1

Ontdek alle praktische informatie
    f facebook

    Organisator